shenzhen ns-idae technology co.,ltd
shenzhen ns-idae technology co.,ltd
Aiga> Tala Fou> USB ituaiga-c ma USB PD 3.0 molia malosi manamea
May 07, 2024

USB ituaiga-c ma USB PD 3.0 molia malosi manamea

Faatasi ai ma le folasaga o le USB ituaiga tulaga, o le fou USB PD 3.0 tulaga faatonuina foi. O le tulaga masani a le USB i totonu o le nofoaga fou o le fesoʻotaʻiga fou. O lenei USB-C Plag e mafai ona faʻaofi i itu uma e lua mo le faigofie ona faʻaaoga ma maualuga le faapalepale. O lenei tulaga, faʻatusatusa i le masani u u i luga o le tulaga masani - o fesoʻotaʻiga, o lenei USB-c Connector Shinedge ma faʻatagaina HDMI, faʻaaliina fesoʻotaʻiga ma le USB fesootaiga ma upo.
NS-C48-100 new
Lelei uma, o le USB-c Connector foi o loʻo fetaui foʻi ma USB PD 3.0. O le mana o le tagata faʻatau gaosi oloa mafai nei ona maua ai le malosi o sapalai poʻo chargers e tiliva i le 100 oona o le mana e ala i se vaega laiti, bodicle. O lona uiga o tagata faʻatau o le a vave ona masani ai ma le toʻamalie ma le tekonolosi, aʻo faʻatagaina lava se USB-C masini e faʻafaileleina.
E foliga mai e pei o se lelei lata mai, ae o le mea moni, faʻapitoa faʻapitoa faʻataʻitaʻiga mamanu e talitonu foi o le faʻalauiloaina o le con control o le a maua ai le USB-c inter)
O le mea moni lava, o le luʻi o le gaosia o se tamaʻi, puʻupuʻu, maualalo o le faʻatauina o le eletise eletise e mafai ona suia uma o nei penefiti.
NS-C48-100 new2
O le USB-C ma USB PD tulaga o le a mautinoa ai le sili atu o gaioiga i le va o oloa gaosi mai tagata gaosi ese ma le fesoasoani i le USB inface o se auala tele. O le mea moni lava o le USTB Lautele ia lava ma le faʻavae e manaʻomia le toe iloiloina ma le faʻafouga o le tagata faʻaaogaina e faʻatapulaʻaina tapulaʻa i luga o le oloa o loʻo i totonu o le tagata faʻatauga ma le taimi nei. E sili atu le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i le mea e mafai ai ona faʻatumauina masini e mafai ai ona fausia lo latou faʻasinomaga. Faatino galuega ma le faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e taʻalo e fai ma puna o le pule poʻo le paoa. O loʻo aofia ai foʻi i mea 'e aofia ai ma ni taʻiala malosi, lea e mafai ona maua ai ni suiga o le eletise mo ni masini mulimuli.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu