shenzhen ns-idae technology co.,ltd
shenzhen ns-idae technology co.,ltd
Aiga> Tala Fou> O le a le USB 3.0 Sour ma pe aisea ou te manaʻomia ai se USB 3.0 Sour?
April 30, 2024

O le a le USB 3.0 Sour ma pe aisea ou te manaʻomia ai se USB 3.0 Sour?

O le a le USB 3.0 Sour ma pe aisea ou te manaʻomia ai se USB 3.0 Sour?
Atonu ei ai le tele o tala fou e uiga ia urb 3.0 i le taimi nei, ae o le Status USB 3 na tatalaina i le 2008. Afai o le USB 3 sa i ai nei ua lauiloa?
Na o le tuu i ai, USB 3.0 mafai ona ofoina atu tagata faʻaaoga tagata faʻaaoga galuega sili ona lelei, ae o le tekinolosi e avea ma taimi o le taimi e masani ai ma galue ai. O le mea lea na o le tele o komepiuta ma laptops o mai ma tulaga masani USB 3 taulaga ma Hubs. O tala tala lelei lenei mo i latou talu ai nei na muamua faalauiloa atu i le taʻiala, ae o lona uiga foʻi e toʻatele tagata e le faʻaaogaina.
USB 3.0 taulaga o loʻo ofoina atu mea e sili ona lelei i luga o le US USB 2.0 Sourts:
1. Faʻavavevave auala faʻavavevave: USB 3.0 taulaga e mafai ona oʻo atu i saoasaoa o le 5 gbps, e sili atu vave nai lo USB 2.0 taulaga.
2. Maualuga maualuga Bandwidth: USB 3.0 taulaga e maualuga atu maualuga le bandwidth ma mafai ona fesoasoani tele i le taimi lava e tasi mo le maualuga-saoasaoa download. Ole faʻatagaina lea o se tagata faʻaaoga e tele masini e manaʻomia ona faʻataunuuina ona manaʻoga i se isi tulaga e ala i le mafai ona faʻaaogaina le tele o masini i le taimi e tasi.
3. Aufaiga lelei malosi: USB 3.0 Sour ofoina sili atu pulega pulega faʻapitoa e maua ai se sili atu le lelei o malosiaga ma faʻatuatuaina i le tau totogi o masini.
NS-H10C-A -2
O se tasi o le sili ona aoga le aoga o le mea lea o le USB 3 e sili atu vave. Ma a matou faapea atu "Anapogi," Matou te matua lava "vave." USB 3.0 O taulaga o loʻo faʻagaioi i faʻavave e oʻo atu i le 5GBPS, e faʻasefulu taimi vave nai lo le USB 2.0 o le toʻatele o tatou e iloa ma alofa.
O le mea moni, o le tele o taulaga sili atu pe a oʻo i le faʻateleina o le faʻateleina o le saoasaoa ma sili atu le lelei galuega, ma o se mea e mafai ona popole ai felelei.
NS-H10C-A -0
E le gata e faʻalautele atu i luga o soʻo se taulaga o loʻo iai nei e tuʻuina atu i luga o le sili-tele-saoasaoa o taulaga, ae e mafai foi ona faʻaaogaina o se charking chargi. E tusa ma le tumau o le atiaʻe o ona po nei, o le le masani ai faʻaleleia o mea faʻaeletoroni oloa naʻo le tele o manaʻoga ma sili atu manaʻoga mo tagata uma, o se faʻailoga o tagata o loʻo alualu i luma.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu